my angel and me

my angel and me

maandag 18 oktober 2010

nerveus...

Hallokes, Vandaag zal ik het misschien weten hoe het nu eigenlijk zit... hoop ik toch. Heeft me nu echt toch wel lang genoeg geduurd.  Als er iets met mij scheelt dan wil ik het echt wel nu weten.  Weet nie of  jullie da herkennen zo van da ge overal naartoe gaat en vant kastje naar de muur gezonden word en da ge het gevoel ebt da ge u lichaam veel beter begrijpt dan al die dokters samen.  Soms vraag ik me af waarvoor die allemaal gestudeerd ebben want meestal als ik thuis kom zit ik met nog meer vragen dan wanneer ik vertrek naar de dokter.
Dus duim allemaal voor mij en hoop dak nu eigenlijk zal weten waarom mijn haar zo uitvalt!
Kword er helemaal zot van!
greetz

3 opmerkingen:

  1. Ik ben erg benieuwd wat de dermatoloog te vertellen had. Ja, de onzekerheid over je eigen lichaam herken ik wel. Daar kan ik soms uren / dagen over piekeren. Kun je je zorgen hierover een beetje bij je vriend (man?) kwijt?
    Wat een mooie foto heb je trouwens bovenaan je blog staan, daar sta je erg mooi op!
    Groeten, Nienke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammergenoeg was het nie echt positief wat de dokter te melden had. Is nie veel aan te doen. Mijn haar zal nie verbeteren en mss zelf nog verslechteren. Of ik erover kan spreken met mijn vriend? nee eigenlijk nie echt. Voor hem is een pruik uit den boze (zijn moeder heeft da en das blijkbaar een taboe bij hen in de familie want er word nooit over gesproken) Nu gaak morgen bellen naar gent en zien of ik daar in een gespecialiseerde kliniek terecht kan. Ben er even echt het hart van in....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Inge,
    Ik deel je gevoelens. Ik zou willen zeggen slik wat vitamine B en zou het misschien de herfst zijn... maar je kent je eigen lichaam inderdaad het beste. Hoop dat je bij de kliniek terecht kan, al denk ik dat dat best prijzig zal zijn. Als het niet anders is, dan heb je tegenwoordig ook echt hele mooie pruiken.

    Ben ook volger van je blog geworden. Je maakt mooie dingen.

    Probeer inderdaad te genieten van je dochter en het gezin. En doe vooral wat je leuk vindt!!!

    Veel liefs,
    Linda

    BeantwoordenVerwijderen