my angel and me

my angel and me

vrijdag 5 november 2010

en we gaan er weer voor!

Nieuwe maand, nieuwe start! Gedaan met mijn kop te laten hangen en opnieuw te genieten van het leven en mijn gezin!  Mijn prutske zit naast me terwijl ik dit schrijf en ze doet me weer lachen wanneer ik weer eens diep zit. 
Heb nie stilgezeten op het gebied van knutselen maar had nie zoveel zin om te bloggen.  Heb een dikke sjaal gemaakt voor die koude winterdagen die er zeker nog zullen aankomen.  Patroon en de wol gevonden: hier maar heb blijkbaar toch nie zo goed geluisterd want had maar de helft van mijn breiwol nodig..Heb blijkbaar een nieuwe steek uitgevonden :-) Nu de wol is nie verloren want zal dan nog een sjaaltje breien voor mijn kleine schat.  Zo moeder Zo dochter é.  Hij is veel zachter dan dat hij eruit ziet op foto hoor.  Kan al niet wachten om hem aan te doen!

Nu ben ik bezig aan een poncho uit de phildar maar dit wil maar nie zo vlotten.  Heb nogal moeite met het lezen van beschrijvingen.  Gebrek aan ervaring zal het wel zijn denk ik.  Als er gasten zijn die me kunnen helpen? laat maar weten é dan.
greetz

1 opmerking: