my angel and me

my angel and me

zaterdag 29 januari 2011

now is mine

This is for al those people who tried to hurt me in my past:


My past, my future, my disease

Perhaps collapse to make me seize

A moment just a breeze

Greatful, humble I allow

These words to be the past somehow

I wonder

Am I here now

Am I here now

I feel, hear, see and it confuses me

I am wrong

I am here now

Is mine

I'll take it all around the world

Take my future past, it's fine

But now is mine



My precious present, will you bloom

To make this fourth dimension womb

Stop asking. Stop asking why

All I know is all I am

Will never fully understand my breathing

I try, how I try to feel, hear, see and it confuses me

I am wrong

I am here now

Is mine

I'll take it all around the world
Take my future past, it's fine

But now is mine

Now it't time for me to take over MY life!
greetz

woensdag 26 januari 2011

dilemma

Eindelijk na een paar weken terug een beetje 'goesting' om nog eens te bloggen.  Is nu al zodanig lang geleden en nu heb ik zoveel te melden maar veel te weinig tijd... Dus het belangrijkste eerst: Ben volop bezig aan de roxy maar zit een beetje vast.  Het patroon is geen probleem maar ik wil eens iets anders.  Geen rits in de rug.. dan dacht ik: drukknoopjes (nie veel werk en easy!) maar leek me dan te gewoon en de tuniek is maar uit twee kleuren dus nie echt flashy é.  Wat vinden jullie hiervan?
Lintjes in middel omdat het tuniekje voor mijn prinsesje veel te wijd bleek te zijn.  Is maar gewoon satijnlint maar ben zot van die mooie glans die daar altijd op zit.  Nu, heb de achterpanden gesloten tot iets over de lintjes en ik wilde (terug met lintjes) een soort open rug realiseren.  Wat denken jullie? Hebben julie ervaring met dit patroon en is dit enigsinds mogelijk ? De zoom moet ik ook nog stikken en mss dat ik ook hier ook een lintje voorzie.  Vind de stoffen eigenlijk maar heel erg flets als ik zie wat er zoal in blogland gemaakt is maar waren eigenlijk terug heel goedkope stofjes .  Lijkt me altijd veiliger daardat ik eigenlijk bijna geen ervaring heb op het gebied van naaien.  Zodra ik me wat zelfzekerder voel koop ik me eens een prachtig stofje en laat ik me eens goe gaan.  Maar nu... nog eerst wa 'brielen'!

greetz!

zondag 16 januari 2011

eerste elodie

Ziehier mijn eerste elodie ... Al zo veel dames zijn me voorgegaan dus ik kon niet achterblijven...


En hopelijk binnenkort foto op model wanneer het wat meer afgewerkt is.  Moet nog zoomen onderaan en elastiekje moet eigenlijk nog vastgemaakt worden.
Vond het wel een tof patroontje om te maken, heel erg duidelijk met de stap voor stap maar weeral moet ik vaststellen dak nogal slordig ben in mijn afwerking en ik eigenlijk zonder naailessen nog nie zover sta maar je moet ergens beginnen é . Was eigenlijk redelijk amateuristisch aangezien ik nie echt een voering heb gebruikt maar een plakvlieseline... erg é !  Heb hier nog een heel mooi stofje liggen die ik zou willen gebruiken voor de 'nette' versie want deze stof is er eentje van een euro of 5 per m denk ik dus was geen drama indien ik het nog maar eens zou verpest hebben. 

Maar nu... nog een beetje rusten in de zetel.. Ben deze morgen gaan werken en de vermoeidheid kruipt me in de kleren.

groetjes....